top of page

Een goede foto draagt bij aan een betere uitstraling en presentatie van je bedrijf. 

Waar kunt u ons voor inzetten?

Denk bijvoorbeeld aan: redactionele fotografie, portretfotografie, architectuurfotografie, interieurfotografie, productfotografie, reportagefotografie, bedrijfsfeesten, afscheid of jubilaris, social media portretten en meer....

Uw website is vaak het eerste contact met uw potentiële klant. Op dat moment dus HET visitekaartje van uw bedrijf. Daarbij is het belangrijk dat u een goede indruk maakt. En de klant weet te binden door uw site aantrekkelijk en professioneel te maken. Goede fotografie is daarbij essentieel. Voor bedrijfsopdrachten wordt er gewerkt middels een offerte. We horen graag wat uw plannen zijn en proberen zoveel mogelijk mee te gaan met uw ideeën.

Productfotografie of Packshots

U verkoopt mooie producten en deze wilt u onder de aandacht brengen bij uw potentiële kopers. Door goede beelden krijgt uw klant een uitstekende indruk van uw product en zal hij eerder tot koop over gaan.

Wanneer het gaat om catalogusfotografie voor webwinkels bijvoorbeeld, kunt u in de regel volstaan met de zogenaamde packshot. Deze foto's worden geschoten met een vaste opstelling en achtergond, zodat er een samenhangende serie foto's ontstaat. Wenst u meer dan alleen packshots, dan valt dit onder product- en/of reclamefotografie. Voor deze laatste twee werken wij middels een offerte. De fotografie en de tijd die er mee gemoeid is, zal sterk afhankelijk zijn van het product zelf.

 

Bedrijfsreportage

Personeelsfeest, afscheidsfeest, jubilarissen en andere gelegenheden worden in een mooie reportage vastgelegd. Deze kan verwerkt worden op verschillende manieren. Daarbij kunt u denken aan een digitaal album in diverse maten, een online presentatie van de gelegenheid op uw eigen site, aangevuld met een DVD-versie van deze reportage.

 

Informatie

Heeft u een vraag of wenst u meer info? Vraag het ons en neem contact op.

Stel je bedrijf op een professionele manier voor aan je klant.

Medewerker

Medewerker

...als portret in brochure

Panorama voor totaaloverzicht.

Panorama voor totaaloverzicht.

Montage

Lancering frame

Lancering frame

Erben Wennemars

Meer dynamiek

Meer dynamiek

door spannende beeldhoeken

Pakkend

Pakkend

t.b.v. de voorkant van de folder.

bottom of page