top of page

Hoe kunnen we je helpen?

Hulp nodig? Bekijk dan hieronder eerst onze antwoorden op enkele van de meestgestelde vragen, voordat je de telefoon oppakt. Als je hier het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

 

Hoe lang van te voren moet ik de shoot laten maken om een uiteindelijk schitterend product op tijd te hebben?

Voor een speciale dag die voor jouw belangrijk is, adviseer ik deze zo snel mogelijk te reserveren. Normaal kan je het beste min. vier weken van te voren je fotoshoot laten maken. Dit is ruim genomen, maar bij bestellingen van speciale producten aan te raden. Sommige producten besteden we uit. Heel soms komen deze niet in goede staat aan. Het fotowerk moet dan opnieuw worden geleverd. 

Hoeveel foto's worden er gemaakt?

De fotograaf bepaalt per sessie hoeveel foto's er worden gemaakt. Uiteraard is dit afhankelijk van de grote van de shoot. Kies je voor een grotere shoot, dan heb je meer keuze in opstellingen en meer keuze in de uiteindelijke foto's. Om een voorbeeld te geven: bij een shoot van ongeveer een half uur, worden er al gauw 50 foto's gemaakt.

Mag ik zelf de foto's uitkiezen?

Ja, je maakt zelf uit de voorselectie van de fotograaf in een vervolggesprek jouw uiteindelijke keuze uit de foto's.

Mijn baby heeft nog geen vast ritme

Geen probleem. Je kan dan het beste een afspraak in de ochtend plannen. Rond een uur of tien. Neem genoeg voeding mee en mocht de baby behoefte aan voeding hebben, dan nemen we daar gewoon even tijd voor.

Onze baby heeft net een klein korstje gekregen op zijn of haar hoofd. Moet ik de afspraak dan verzetten?

Nee, in principe kan de afspraak gewoon doorgaan. Kleine krasjes of korstjes kunnen we wegwerken. Maar is het ernstiger, dan spreekt het voor zich om de afspraak te verzetten.

Ik wil graag een fotoshoot met visagie. Kan dat ook?

Uiteraard. Dit kan misschien wel belangrijk zijn voor jezelf. Geef dit meteen even door bij het maken van je afspraak, dan kunnen we ook de visagist op tijd regelen en rekening houden met de duur van de shoot.

Spoed. Ik heb de foto's snel nodig. Kunnen de beelden met spoed worden behandeld?

Dit kan zeker, maar het kan zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. 
 

Ik wil de foto's aan mijn familie laten zien, maar die wonen bijvoorbeeld in China of Australië.

Kunnen zij ze ook bekijken? Ook dat is mogelijk. Foto's kunnen online worden gezet en je kan via onze site inloggen met een persoonlijke code.

Kan ik in de studio pinnen?

Ja, geen probleem.

Wat zijn de levertijden?

Deze kunnen variëren en zijn afhankelijk welk product je bestelt. Normaal binnen 5 werkdagen. Sommige producten kunnen 15 werkdagen duren.

 

bottom of page