Leer nieuwe trucjes en technieken, waarmee je jou creativiteit kan vergroten.

Je hebt al een tijdje een nieuwe camera, maar je gebruikt altijd maar de programmastand.

Jammer, want er kan zoveel meer mee.

Vroeger was een automatische camera een fototoestel voor mensen die geen belangstelling hadden voor fototechniek. Die alleen maar klein en makkelijk wilden. Hoewel camera’s kleiner zijn dan ooit tevoren, nemen de mogelijkheden alsmaar toe. Vaak kunnen digitale camera’s veel meer dan de bezitter eigenlijk beseft. Voor vrijetijdsfotografen die dat ook gemerkt hebben, geeft Fotostudio Marc Leeflang een serie workshops en cursussen voor jou als fotograaf om je digitale camera veel beter te leren kennen.

Om aan de workshop te kunnen deelnemen hoef je niets van fotografie af te weten. Tijdens de lessen leer je met je camera in je hand stap voor stap hoe je nog mooiere foto’s maakt. Er is veel aandacht voor creativiteit, zodat jij van ‘gewone’ onderwerpen bijzondere foto’s leert maken. Je krijgt veel praktische tips om foto’s te verbeteren en te verfraaien. Nuttige tips over het veilig stellen en archiveren van je digitale opnamen, info over geheugenkaarten en nog veel meer.


Er zijn workshops en cursussen:

Workshop Hanzestad Zutphen

Cursus 'Een goed begin...'

Cursus 'Van basis naar beter'

 

Locatie
De fotocursus zal worden gehouden in de studio aan de Laarstraat 74 te Zutphen.

Voor de workshops duiken we ook de mooie Hanzesatd Zutphen in.

Meer info...

Volg je één van onze cursussen en heb je de praktijkopdrachten klaar, dan kan je de beste foto's hier uploaden. De volgende les bespreken we dan je foto's.

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

© 2020 Fotostudio Marc Leeflang - Laarstraat 74 - 7201CG - Zutphen - 0031 (0)575-571213

KvK nummer 09113702 - btw id NL001945826B19

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00, Zaterdag 10.00 tot 17.00 (Indien op opdracht gesloten) Daarom het advies altijd even een afspraak, te maken.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
sbb-beeldmerk.png